perjantai 7. marraskuuta 2014

Koivukujan taidekoulua ja leipuriopintoja

 
 
 
Koivukujassa kävi tällä viikolla jo toisen kerran Ritva Aalto Taidekoulu Estradista. Edellisellä kerralla Koivukujalaiset valmistelivat tulevaa esitystä ja saatiin läksyksi valmistaa esityksen nukkehahmot! Nuket tehtiin oksan pätkistä ja lapset ideiovat myös tarinan ihmisen ja myyrän.
KOIVUKUJAN NÄYTTÄMÖPAJAN KÄÄRME-TARINA
Olipa kerran pitkä, vihreä ja ruudullinen käärme maan alla, etsimässä ruokaa, omaa kotia ja kaveria. Käärme päätti lähteä seikkailulle ihan yksin etsimään kaveria. Käärme löysi SILMÄLASIKÄÄRMEEN puusta. Jääkaappi löytyi lattialta ja sieltä löytyi JÄÄKAAPPIKÄÄRME. Jättiläisomenassa asui KYYKÄÄRME. Koristellusta joulukuusesta löytyi BOAKÄÄRME. Märkien lehtien seasta puskasta löytyi KUNINGASKÄÄRME. Tulivuorelta löytyi PUNAINENKÄÄRME. Roskatynnyristä löytyi VILLAKÄÄRME. KURISTAJAKÄÄRME löytyi kuristamasta papukaijaa. SILMÄLASIKÄÄRME löytyi aavikolta. Jättiläismustikasta löytyi SININENKÄÄRME. Kaikki käärmeet lähtivät seikkailulle.  He kohtasivat ihmisen. Ihminen kirkaisi ja juoksi pois. Käärmeet jahtasivat ihmistä. KURISTAJAKÄÄRME kuristi ihmisen jalkaa ja KYYKÄÄRME puri. BOAKÄÄRME hyppäsi kaulaan ja KUNINGASKÄÄRME säikäytti ihmisen. hminen pääsi irti KURISTAJAKÄÄRMEESTÄ ja otti kiinni ja vei jääkaappiin. Ihminen meinasi paistaa ja syödä käärmeen. KUNINGASKÄÄRME säikäytti ihmisen ja niin KURISTAJAKÄÄRME pääsi pakoon. Paikalle tuli myyrä, joka etsi matoja.  Käärmeet menivät omiin koteihinsa ja sopivat tapaavansa huomenna. Sen pituinen se :)
 
 
 
Loppuviikosta päästiin myös vatkaamaan ja vaivaamaan piparitaikinaa tulevaa sunnuntain juhlapäivää varten. Tehtiin pumpulisia pipareita isille! 
HYVÄÄ JA MAKOISAA ISÄNPÄIVÄÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti