perjantai 18. syyskuuta 2015

Tuulenpesän syyskuulumiset

Tuulenpesässä on riittänyt menoa ja meininkiä. Olemme saaneet paljon uusia leikkikavereita ja syksy on lähtenyt käyntiin tutustuen uusiin kavereihin ja uusiin toimintatapoihin.

Sää on meitä suosinut, joten olemme viettäneet paljon aikaa ulkona leikkien ja urheillen Lauritsalan kentällä yleisurheilun merkeissä Juoksua, jalkapalloa, pituushyppyä sekä turbokeihään heittoa. Mittasimme myös turbokeihään tulokset ja ennätykseksi nousi yhdeksän ''mitallista''.


3 pisteen heitto.9.9 osallistuimme alueen päiväkotien jalkapalloturnaukseen. Voittoa ei tällä kertaa tullut, mutta tärkeintähän on reilu peli sekä iloinen mieli -  ja sitähän meiltä löytyy! :)


Kulmapotku!

Tarkka maalivahtimme.

Hyvä meidän joukkue.

Löysimme kentän laidalta leppäkertun, jonka touhuja seurailimme. ''se on vielä vauva'' 
Tuulenpesä sai myös olla ensimmäisenä järjestämässä paraatiperjantaita. Lasten ideoimana lähdimme rakentamaan ohjelmaa hevosteemalla. '' pitää olla trampoliini'' '' ja autoja''. Niinpä paraatiperjantaina nähtiin prinsessoja taitavine hevosineen, vauhdikkaita esteratsastajia, työmies, poliisi ja palomies autoineen sekä maailman, tai ainankin Lauritsalan päiväkodin, pisin hevonen taluttajineen.

Pitkän hevosen harjoittelua Luukkaan rannassa.

Lisäksi ollaan akarreltu, pelailtu, laulettu, jumpattu salissa ja tietysti leikitty! :)

Juna kiskoillaan, mennä jyskyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti