perjantai 23. lokakuuta 2015

''Kaksi pientä peikkolasta, istui kärpässienen alla..''

''sataa ropsropsrops, sataa ropsropsrops, sataa aivan kaatamalla'' 


Onneksi syyssateet ovat kiertäneet päiväkotimme, joten Tuulenpesässä olemme saaneet jättää kurahousut vielä toistaiseksi henkareihin roikkumaan. Olemme viikottain käyneet metsäretkellä Lauritsalan kentän lähimetsässä ja lopulta sinne alkoi rakentua Tuulenpesäläisten oma maja. Majaa on koristeltu ja kasattu yhteisvoimin ja lopuksi on laitettu ovi paikalleen ja tehty lukko, joka oli yhä viime maanantaina paikallaan.

Maja on hyvä piilopaikka.


Majan koristelua.

Pojat kaivamassa matoja.
Lopulta löytyikin pienen pieni mato,

Tiistaina 20.10 saimme nauttia klassisesta musiikista, kun salissamme järjestettiin ''klassista lapsille'' -konsertti. Siinä tutustuttiin karhun vuoteen klassisen musiikin siivittämä. Kuulimme niin Prinsessa Ruususen juhlamarssin, Bachin Menuettin kuin Mozartiakin. Soittimina olivat ''lakupötkön'' näköinen klarinetti sekä sen isoveli bassoklarinetti, poikkihuilu, sekä piano. Kiitos paljon konsertista!

Keväällä karhun pesässä temmelsi kaksi karhunpentua. :)


Tuulenpesässä projekti on syksyn edetessä lähtenyt muotoutumaan ja projektiksi on muodostunut leppäkerttu. Tuulenpesään onkin nyt ilmestynyt monen monta leppäkerttua, ja niille lapset ovat rakentaneet pesiä talven varalle.
Pesän rakennusta.


Katsotaan mitä seuraavat viikot tuovat tullessaan! :)Jumppaterveiset tytöiltä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti