perjantai 1. syyskuuta 2017

Retkipaikka lasten kuvin ja sanoin

" Nään kuvassa Saimaan, laiturin, maan, putket, järven.. sit noi puut, toisen putken ja merkin. Kaloja vedessä... ruosteiset putket, nurmikko ja kukkia."

"Vesi on niin ihanan lämmintä ja sopivan kylmää. Mä tykkään siitä rannasta kun siinä on noita keppejä ja muita juttuja. Mä tykkään siitä rannasta kun siinä voi uida. "
"Otin tämmösen kuvan ku tos on toi silta, missä ne autot ajaa tuolla sillalla. Vettä alla, siel on noita puita. Tosta näkyy järven pohjaa. Vedessä on vähän kiviä mukana."
"Minä en nähnyt kaloja. Näkyy kukkia."

"Kuvassa on ruohikko, tuolta kurkistaa pikku auto. Järvi, kivet, puita. Silta on kiva juttu. Tuonne voi mennä uimaan. Tuolla on kivi."
"Pihlajanmarjoista otin kuvan. Marjat oli kivoja, värikkäitä. Lehtiä. Kotona on pihlajanmarjapuu."
"Ankka.. koska se on kiva. Vettä, puita, kiviä, kaloja. Mie näin mökillä sorsan joka tuli nurmikolle aika lähelle saunaa."
"Tollasii sinisii juttuja, mie jätin ne kivelle. Eile mie menin kerää sieniä. Kiviä näkyy."
"Miun isi ja äiti siellä. Meri... siellä puu."
"Kivi ja hiekkaa. Se kun siinä on hienoo rantahiekkaa semmosta."
"Meijän kotona on tämmönen uimaranta. Meil on kotona tämmönen luonto takapihalla. Meil on tommone samanlaine heittelykiviki ku tuol rannalla. Näkyy puita, lehtiä, puskia, vettä, hiekkaa, kiviä, muurahaisia. Halusin ottaa kuvan puusta kun se oli niin hieno. Tuol on silta, silta on hirveen pitkä, ollaan menty siitä yli. Ollaan käyty veneilemässä koko perhe, siel oli myös haita."


-TUULENPESÄ-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti